små fötter?

Idag har energin nivån sjunkit i botten och nedstämd som f-n, :S Måste nog sova snart och hoppas att lite energi kommer tillbaka i morgon, för då är det fullt upp från morgon till kväll igen, ska till Ikea med jobbet :D Sen på ljus party hos Malin min jobbar kompis, så ska Alva med och leka med barnen där :) Har känt mig lite sugen på att dricka lite vin i morgon, träffa lite folk och kanske vara social :p Behöver lite luft och nya krafter. Men vi får se hur man känner i morgon och när man är hemma från ljus partyt.. Sen måste det ju finnas nån som är sugen att dricka vin? ;p hehe! Är ju en hel del planering för att komma ut som ensam mamma och då måste det känns som man verkligen är sugen för att det ska vara värt det :p

Men på tal om mamma!!  Jag sa till Alva att hon skulle få sova utan sin natt blöja i natt för hon har varit torr hela veckan på morgonen, och vaknat och gått på toa på kväll/natten. Hon blev JÄTTE glad!!
-mamma jag är ingen bäbis längre!
-nej, sa jag. Du är en stor tjej nu :)
-JA det är jag men jag har små fötter!!
hahahaha, jag har ingen aning vad hennes fötter har med natt blöjan att göra, men faktum kvarstår att, ja hon har ju ganska små fötter. (?) haha

Nej nu ser sängen väldigt behaglig ut!! Natti natt!

våffeldag

Idag är det våffeldagen vilket betydde att vi åt Våfflor ;)
Bjöd över Pia och Viktor också så dom fick smaska på våfflor med grädde och sylt. Det var jätte trevligt. Sen vart jag så trött så jag orka inte nånting mer än att lägga mig med Alva i sängen och kolla på Bolibompa :) Jag tror både hon och jag somna till där en stund. Nu sussar hon så sött i sin säng, och jag fick lite nya energier!

Igår blev det sent för först titta jag och Pia på vårat kära desperate housewives :D sen hjälpte jag Mange med hans nya spegel till toaletten som skulle sättas upp.. Så hitta vi vattenpistoler sen vart det krig, hehe! Jag tror bestämt hans lägenhet fick sig ett bad :p Man måste få "vara barn" ibland! haha!

I kväll ska jag nog bara njuta av lugnet här hemma, ta mig ett mysigt bad och sen sova.. natti natti!

Vår tecken!! ;) Snart är det Vår!!!!

2 barn :)

Idag fick jag ha 2 barn, Viktor och Alva för Pia skulle jobba delad tur..
Men det har gått jätte bra!! :) Dom skötte sig till och med på Willys. Så dom fick tuggummi från den automaten som belöning :D Jag vet inte om dom andra i affären tyckte dom skötte sig, med tanke på att dom härja på i kundvagnen. haha! Alva sjung högt och ljudligt - BÄ BÄ VITA LAMM... Och viktor fyllde i med -IMSE VIMSE SPINDEL WHOO SPINN BARA SPINN...
Men jag bara flina, när Alva och Viktor sätter i gång så låter dom. Jag är bara glad att dom inte sprang ifrån mig utan satt fint i kundvagnen :D

Så hämta vi upp Tom, Pias bror som följde med till mig en stund och lekte med barnen, :D Han blev överfallen av en "peter pan" och en "tingeling" ;)
Efter maten lova jag barnen pyjamas party och det ville dom ha :) hehe
Så Viktor blev knäckt när inte Alva åt upp för han trodde inte det skulle bli nå party då! Men jag hjälpte henne och allt gick i. Då hade Tom åkt och vi bädda upp madrass i Alvas rum till Viktor. Så fick dom mysa i min säng och kolla på Peter Pan filmen :) Viktor skulle vara vaken tills mamma kom hem sa han. Jag sa bara Okej, jo för han skulle vara vaken till kl 12! Ja bara oj då, det va länge! Ja men det kunde han vara.
Jag bara flina för jag såg hur ögona gick i kors på barnen. Det tog 20 min sen hade dom slockna.. Jag satte mig vi datorn och ladda in bilder nästa gång jag vänder mig sover dom som små grisar ;)

Sen kom Pia hem och fick mat, sen hällde hon upp ett varmt bad och jag tände lite ljus åt henne så hon fick mys pysa en stund där :) Nu ska vi snart gå och sova. Jag känner att denna dag har gjort mig trött, på ett skönt sätt!
Pia du betyder ortoligt mycke för mig och det är jätte mysigt och ha både dig och Viktor här! <3

helgen

Ihelgen jobbade jag men i Lördags var jag hos Melinda vi hade det jätte mysigt, hon bjöd på potatis gratäng och fläskfilé. Hon var själv hemma med Charlie för han hade fått nån ovanlig reaktion på vaccinations sprutan så dom kunde inte åka till Norge med restrerande familj,  :S Men då fick vi umgås istället :) hehe!
Charlie skulle få äta lite barnmat, men det tycker han inte om, det ska vara gröt och banan! :p Här blänger han på mig som försöker övertyga han att det är gott med fraser som -Namminamm -Smasken! Men han håller inte med hehehe!

Så kom Pia till Melinda på söndagen, för hon va så ensam hemma. Nu har Peppo åkt till Sälen och Viktor var hos sin far. Vi fika och snacka :)
Så var det jobb dags för mig, tittade på Kalla fakta på jobbet om Arboga morden, och jag kunde inte hålla mig, tårarna bara föll :S Det är hemskt det där!! Då börja jag sakna Alva som tusan, ville bara hålla om henne!!
Mitt älskade barn!! <3

När jag kom hem väntade Pia på mig, hon ville sova här så hon inte va så ensam :)
Det är bara mysigt för mig att få ta hand om min lilla Pia ibland också ;)




häftigt

är ju ett av alla ord som beskriver extrem sporter :) Har varit hos Mange i kväll och tittat på galna bilförare som sladdar i alldeles för höga hastigheter och i alldeles för snygga och häftiga bilar, killar som hoppar med crossar och scootrar U name it!! Man får ju adrenalin upp till öronen bara av att titta på det, undra hur dom killarna känner det egentligen ;p
Det är livsfarligt men man kan ju inte låta bli att tycka att dom är häftiga! hehehe!
Lite mera GO i dom än mig och Pia när vi sladda med våra volvo bilar på rotsjön ;p Men det är skoj!!



Nu ska jag ju kanske redan ha somnat men är vaken, ska ju upp och jobba tidigt...
I morgon ska jag till Melinda och ha mys kväll :D Det är alltid lika trevligt, mitt heliga ställe är hos Melinda där kan man vara sig själv för en stund. ;) I ett mysigt hus, mitt ute i skogen "nästan iaf" hehe!
God natt!!

jag och Mel feb-07 (kryssning)

myspys blev 3 :)

När jag börjat dona här hemma och tänt lite ljus, klev Pia in :D Väntar du nån frågar hon? Trodde väl jag skulle ha nån dejt med tanke på mys faktorn hehehe! Men så va inte läget, så Pia kom senare med kudde och täcke i famnen och kröp ner melllan mig och Jossan och vi hade en riktig tjej kväll, fnittra och dom två låg och grina till filmen hihi så söta mina tjejer! Dippade morötter och drack coca cola, vi hade riktigt myspys till halv 3 på natten! Sen somna vi! <3
Så när jag vakna hade Jossan gjort kaffe så det vara bara att kliva upp och ta sig en kopp kaffe, sen var snacket igång igen! :)) hehe

Nu har jag fixat lunch så jag måste väl kasta i mig mat, för kl 2 börjar jag jobba! Jobba sent i kväll och upp tidigt i morgon och jobba igen.. Men det är skönare att jobba mycket på en gång! :)

Trevlig helg!! :)      
kisse, Jossan, jag och Pia 2år sen :)

Dagis

Jag pyssla på här hemma, jag lovar det är Riktigt rent och fint, skurade golven med nå Oxi Action medel så det luktar riktigt fräscht :D Känns alltid lite skojigare att komma hem då, sen älskar jag Ikea och deras vanilj doft ljus, dom gör helt enkelt Suzen! ;p för att vara fyndig!
Pappa kom och borrade och vi släpa ner bordet i källaren som jag hade uppe på kalaset, sen avnjöt vi en god kaffe på balkongen i Vår solen! underbart! :)

Drog in till stan och jag svängde förbi Dagis! En liten tös bara skrek rätt ut när jag klev in! kasta sig runt mig och ville inte släppa, resten av barnen kom ut i kapp rummet och undra vad som stod på hehe! Men det var bara en glad Alva och en glad mamma! :D
Så vi gick in på dagis och läste saga, till slut satt jag med dom flesta dagis barnen runt mig och läste Tumme liten! Jätte mysigt! Jag fick teckningar och fina kommentarer, barn är ju för söta! <3
Så kom pappa, Alva blev lite kinkig men hon måste ju lära sig att mamma måste gå också. Men det är alltid lika tungt för både mig och säkert hennes far när hon börjar säga att hon vill till mig. Men vi busade hela vägen till pappas bil sen gick det bra och säga hej då! Dom skulle ju till farmor och säkert fika och få presenter :)) Jag vill ju kunna visa mig och kunna pussa och krama på henne utan att det ska vara för jobbig separation sen. Det gör ju jätte ont även i mig när det blir så!

Men jag var så glad efter att fått mysa lite med henne, så jag for till Videobutiken och hyrde High school musical för det ville nämligen Jossan promt se! hehe. Man får passa på när inte nån karl är i närheten, Sen tog jag en kaffe hos Jossan och for sen till Mikaela som nu har lärt sig dricka kaffe så det blev en kopp kaffe även där! :) Där var massa folk och barn. Så vi prata på där lite grann sen for jag och skulle kolla på en Vår jacka till Alva men den va slut! :S Jag får titta i V-ås sen om det finns nå där!
Va säger du Melinda vill du ta en shopping tripp? ;)

Nu är jag hemma igen, ska tända lite ljus och göra mys pys tills Jossan kommer. Skala och skiva upp morötter och göra dipp :) Det ska bli så skoj och få snacka lite skit och titta på film, så ska vi få sova ut i morgon! riktigt najs! :)
Alva 6 månader :)

pigg o glad

Vakna av att jag fått sms av Jossan hon ville komma hit och sova idag :) Det blir ju jätte mysigt, vi prata lite smått igår om att ta det i helgen, men ju förr desto bättre hehehe!
 
Nu ska jag fortsätta med min Vår städning! Idag är jag pigg och glad! :D Massa energi..

Mysigt

Idag har jag städat ut kalaset :p mamma kom och hjälpte till :) Vi drack kaffe och åt lite tårta, Kobbe och Sanna kom in på en bit tårta också, så nu är den slut! Sen vår städa jag Alvas rum, fick upp lite nya gardiner och sånt. I morgon kommer pappa och borrar ett nytt hål i taket för hennes säng himmel :) Det blir så mysigt så!

Jobbade hela kvällen, alltid lika trevligt, mysigt och tacksamt jobb! Dom har till och med köpt gevalia Milea kaffe dit bara för det är min favorit! Jag blev jätte glad när jag skulle bränna på en kanna kaffe åt mig själv, då det bara är jag där just då som dricker kaffe och finner ett sånt paket i skåpet! :D Så gulligt gjort!

Efter jobbet åkte jag och hämta upp Jossan, så vi handla en milkshake på McD, sa Hej till Sanna som jobbade, sen åkte vi och prata, prata och prata jag lyssna nog mest. Men det va skönt att äntligen träffa henne. Hon som haft så tufft nu med så sjuka barn! Men allt vänder alltid till slut ;)
jossan och jag för länge sen ;p

I morgon är jag ledig så jag funderar på att fortsätta med min Vår städning så allt blir rent och fint :D Alltid skönt när det är klart! Så ska jag till tippen med lite gamla kläder och renoverings grejer. Är så trött på renovering, men ändå suger det i fixar fingrarna och jag vill börja pyssla igen :p Ska upp med lite lister och måla. Men det är bara skoj! hehe
 
Sov gott, gott folk!

tomt

Vaknade i morse av att det borrades för fullt bredvid mitt sovrum, men det är Kobbe som renoverar sin toalett! Så nå rör nissar var där.. Han sa att han skulle sätta in mitt tak på min toan först men det har inte kommit upp än..? Får väl vänta längre..
Det känns välldigt tomt här hemma nu, från att haft en hektisk vecka med planering och pysslande inför kalaset och Alva springandes runt en hela tiden, till att allt är slut. Alva har åkt till sin pappa och nu är man ensam kvar :S Tur att man har fullt upp med jobb, annars skulle man knäckas! Tur att man har en underbar arbetsplats också :)
 


Men det är alltid lite tungt när ensamheten kryper på, inte för att jag är ensam, jag har massor med vänner och massor att göra. Skulle jag inte ha nå att göra så gör jag jobb åt mig och fyller ut min almenacka så det inte finns nå tid!! ;p Men nånstans mitt i allt finns ett tom hål, som jag är rädd för. Jag är rädd att stanna upp så att det kommer ifatt. Då kanske det känns igen, då kanske det blir jobbigt. Men vad springer jag ifrån? Jag har sprungit ifrån det så länge så jag minns inte längre vad det är som jag jagas av.. Jag vet bara att jag blir rädd när det börjar komma ifatt.. Jag är rädd för att känna nåt igen. Det är så mycket skönare att bara stänga av allt! Den stora strömbrytaren är av. Men dom glada känslorna då? Dom lyckliga och tillfredställande känslorna vart tog dom vägen? Tyvärr så kan man inte välja att bara stänga av vissa känslor. Har man valt att börja sluta känna nåt, så försvinner allt och till slut är bara tomheten kvar!
Hur känns det att vara riktigt glad, ?hur känns det att vara riktigt ledsen,?hur känns kärleken,? hur känns det att älska och att älskas av familj, vänner eller partner?
Att ha tappat tilliten och sårats för djupt. Tiden läker alla sår, men ärren dom består.
och dom gör en rädd... 
 

Som alla säger, man är ung och man har massa tid framför sig man är ju trots allt bara 24år! Jo kanske, men ibland känns det som man är dubbelt så gammal, levt dubbelt så länge, men det är svårt att förstå?
Jag begär inte av nån att förstå? Jag är oftast inte den man förstår sig på, och snälla hur skulle jag kunna ställa det kravet på dig, när jag inte ens själv kan förstå? 
Jag har ett bra liv just nu, bra jobb, fint hem, en söt katt, bilen är hel och en underbar dotter som älskar mig och jag älskar henne över allt annat!!  <3 Så jag är inte missnöjd och mina drömmar och hoppet, det lever jag för! :D

Kalaset! :)

I Söndags hade vi det stora Tingeling kalaset :) Här är världens sötaste Tingeling! <3

Det var fullt ös från morgon till kväll!!
Kvällen innan (lördag)  kom Magnus och hjälpte mig med lite karla karla saker som att borra :)
Världens bästa granne och vän, som ställer upp och hjälper till, vi missa helt melodifestivalen. (inte för jag grinar för det) Det blev istället massor att dona med och jag var i hugget med att baka tårtbottnar ;) Sen slappna vi av med ett glas vin och satt och snacka, Mikkan kom också på en nattlig kopp kaffe! Väldigt trevligt!

Så var Söndagen här! Allt var nästan klart, nu var det bara att ställa sig och göra iordning degen för bullarna! ;) Med natt mössan på stod jag i köket och börja baka hehehe! Nej då Alva och Viktor hade redan väckt mig och var i full stojj med att springa mellan mig och Pia.. Så åt vi frukost och Alva fick öppna några presenter, i en var Tingeling klänningen som skulle på, på en gång! :D
Så kom Melinda en stund innan kalaset och hjälpte mig med dammsugningen, så jag hann duscha! Tack gumman! :)

Sen var det full rulle! present öppning!
Tack alla för alla fina presenter!! :D


Alva fick en fin princess klänning av Sanna som hon ville byta om till :D Så Tingeling blev princessa! hihi, Här är dom så söta!!

Så blev det fika för alla barnen :) Och Alva blåste ut alla ljusen på tårtan :)
Efter fika fick en bunt belåtna och trötta barn titta på Tingeling, och vila lite! :)
Då passade dom vuxna på att hugga in på fikat! :)

dom söta mammorna Pia, Melinda och Mikaela! Och grabbarna som gömde sig i köket :p Peo,Mange och Richard!
morbror fick vara lekfarbror hela kalaset! :)

bus  och memory spel med min mamma, min brorson Jack kikar upp!
 
Sist men inte minst fick alla barnen prova fiskelyckan i fiskdammen :D

Det var en otroligt lyckad dag och det kom jätte många hela 24 personer och humöret var på topp!! Alla fikade och busade och barnen sprang runt och lekte eller kopplade av framför en film. Jag själv känner mig nöjd med kalaset.
Alla hjälpte till, Pia med kaffet och Kim och syrran plocka undan. Själv försökte jag hinna med Allt och lite till! ;p
Tack alla som kom och gjorde en fantastisk dag för mig och speciellt Alva som var jätte glad!! :D

På kvällen skaka hela jag som ett asplöv :p När vi hade landat i Åndesta hos mamma och pappa, så försökte jag slappna av. Låta mamma ta över värdinna rollen och själv försöka ta det lugnt..
Hon hade förberedit Tacos till mig, Alva + Syrran med familj :)
På hela dagen hade jag ätit 2 frukost mackor och en bulle på kalaset :p och 211 koppar kaffe! hahaha!
Jag var hungrig som en varg, hehe! Ungarna var vid det här laget ganska över trötta och fick efter Tacosen sätta sig framför Lejonkungen med en skål majs skruvar! :) Sen slockna dom ganska fort! Det kan jag lova att man själv gjorde sen också! :)


Askungen


Idag blir det att städa, baka, tvätta, duka och få allt i sin ordning inför i morgon! :D Jag känner mig som Askungen!! :p
Men nåväl -vad är en bal på slottet!!

Kobbe hjälpte mig att  bära upp mitt gamla köksbord igår för att få flera sitt platser, Men då saknades kilarna på sidorna så bordet höll inte ihop.. Men pappa är påväg och ska hjälpa mig att såga ut nå nya kilar så jag kan duka på bordet i kväll :) Det är bra att ha en händig far!
Eftersom jag inte har nån händig karl här hemma så är det tur att jag har min far och självklart grannarna!! :)

Pia, Peppo, Mange, jag
pia, mange
     mange,jag
Lyftinge Ligan!! :p


Nu ska jag fortsätta städa! Och vänta på mamma och pappa som även får passa Alva en stund så jag kan åka till stan och handla det sista inför i morgon :)                      

Kraam från oss!!

Fredag

Idag är det fredag! Sista arbetsdagen, i morgon får man ligga och dra sig :)
Jag hämta en så söt tös på dagis, hon sprang som vanligt fram och kasta sig runt min hals och kramar mig! <3
Sen berätta hon på vägen till bilen att hon hade grinat hela dagen för att hon ville åka hem till mig! :S Det sa inte fröknarna nånting om, så hon överdrev nog en smula :p Men man får så dåligt samvete då att man måste jobba och lämna henne på dagis!! Jag skulle också vilja vara hemma med henne och bara busa och mysa!
Men det ska vi ta igen i helgen!! :D Det STORA Tingeling kalaset är snart framme och den STORA 3 års dagen!!

Så kommer syster yster med familjen på Söndag på kalaset från sthlm :D Dom stannar till Måndagen så vi hinner umgås, hela söndag kvällen och sen till badhuset på Måndagen med ungarna! :D
(jag och min kära syster yster Lisa, och våra guldklimpar kusinerna Alva och Liam)

Det är många som bekräftat att dom kommer på Söndag och det känns jätte skoj!!
Speciellt för Alva som ska ha en toppen dag, så är det skoj att så många av mina vänner och deras underbara barn kan komma och leka lekar, fiska i fiskedamm och äta massa bullar och "rosa" tårta med oss! <3

min alla hjärtans dag tårta :p

Jag känner att jag skulle behöva lite mera Go i mig och lite mera energi att fixa klart allt!
Men det kommer nog i morgon :)
I kväll blir det bara att fixa klart tvätt och slå in paket!
Trevlig kväll!!

glöm inte att det är fredagen den 13!!

från fre 13/2 skräckfilms afton med Pia och Madde (på bilden) ;)

hej hej

Nu sitter jag hos mamma och pappa och ugglar vid datorn Alva springer runt och babblar för fullt, det skvallras hemma i Lyftinge att nätet är nere så jag har inte ens haft energi att sätta på min "dumm burk" för att testa! :p
Kanske ska prova för jag har ju alla mina bilder där, så nu laddas inga nya upp förens till helgen.. 

 Alva har lärt sig veckodagarna men det går onsdag, torsdag, fredag, lördag och söndag sen börjar det om! Men Måndag och tisdag då?
Nej skriker hon så går det inte och börjar om från onsdag till söndag!
 Men vart tog Måndag och Tisdag vägen då? frågar jag igen!
Dom är på Bio!!! svara en sur Alva! hahahaha!!
Mamma har bakat bröd i stora lass, mumms sånna goda rågsikts kakor, jag ska sno med mig lite hem, jag flörta till mig att hon baka dubbel sats, hihi!

Jossans 25års fest va kanon kul :D Vi åt gott, drack gott och dansa!! hehe!! Blev kanske för mkt gott att dricka på festen så när jag och Mange gick ut på hantis, drack jag vatten och mingla! Träffade brorsan också :)
Sen bestämde sig jag och Mange för att äta och åka hem, Pia var stadig fylle chaufför så vi for till Lyftinge, vi gick alla till Mange och där blev det Metallica på maxad volym, hehe! Skönt avslut på den kvällen :)

Sen var det tillbaka till jobbet, har haft en helt underbar helg på jobbet. Blev bjuden på potatis gratäng och fläskfilé på lördag kvällen så titta vi på melodifestivalen, jag säger bara Snälla snälla, jag vill inte höra mera! ;p
På tal om jobb så blir jag omplaserad från och med i morgon för min lilla brukare ska bort.. :( Jag vill inte jobba nån annanstan men man får se det positivt, fast hur jag än vänder på det så vill jag inte! Min lilla brukare får helt enkelt komma hem fort!!! saknar er redan!! <3

I Måndags va jag, Alva och mamma och shoppa hela dagen i V-ås, nu ska väl allt va klart! Sen avsluta vi dagen med att åka och fira Sanna Tikkanen som fyllde 23 i lördags :) Fick se alla bilder från när hon va i thailand, man blir ju inte nå avundsjuk :p Vilken super snygg soffa hon och Kim hade köpt!! Helt underbar!!

Söndag den stooora TINGELING dagen!! ALVA BLIR 3ÅR!!!
Presenterna är klara -check
Dekorationen är klar- check
Nu ska jag baka allt - Pia det blir bullar!!!
Alva har beställt en rosa tårta med lakrits och jordgubbar på, när jag ifrågasatte lakritsen som hon faktiskt inte tycker om, börja hon störtböla och skulle minsann ha lakrits på tårtan!! hehe!
Hon glömmer nog det när vi fyller tårtan med massa annat gott, som hon faktiskt tycker om!
Vad ska man säga, hon är en bestämd tjej!

Nu ska jag åka hem och bara sova, så jag får energi till helgen!! Mycket tt göra!! :D
God natt!!



25års fest!

Idag ska jag på Jossans 25års fest! Grattis i förskott stumpan! :D
 
Det kommer nog bli skit kul! Några timmars sömn har jag fått iaf :p Dags att göra sig iordning, ska dit om ett par timmar . Jag måste ha kaffe!!! och nu! ;p




Till Alva <3



kom du då till mig du älskade barn,
och grep mitt hjärtan med kraft.
Med ens fick allting mera mening,
långt mer än det någonsin haft.
 
Du ler så du strålar, din själ lyser klar,
Du fångar all ömhet omkring,
små fötter och fingrar, din hud och din doft
så underbart skapat allting.
 
Ditt liv skall jag följa och finnas för dig
och dela din glädje och sorg.
När skuggorna hotar ditt solsken,
så är jag din tryggade borg.
 
Du är min gåva jag fått att bevara;
Ett barn att få älska och skydda från ont,
en lycka för stor att förklara

natt


I Natt jobbar jag! Ska bli så skönt faktiskt
Har vilat hela dagen och varvat med att fixa tvätt stugan..
Så skönt att bara ta det lugnt en hel dag och bara låta sig göra det, för nu blir det en tuff helg! :D
Bara plinga mig om du har svårt att sova, jag är ju vaken!

Utkast: What goes ...



What goes around comes around!

Har inte alla lärt sig det än? Jag är så arg i kroppen så jag bara kokar, mina nerver brinner upp!!
Har inte jag gjort tydligt att baktal och skit snack är det VÄRSTA jag vet! Prata till mig om det är nå och inte runt mig! För jag lovar, vill man ha det på det viset så kan jag också köra på den vägen! Så får vi se hur kul det blir sen!!!

Jag blir inte ARG, ledsen, vansinnig eller rasande förbannad ofta, men om nån vill köra över mig och snacka skit! Jag lovar jag kan vara alla dom sakerna och lite till! "obehagligt" (det är inte kul för mig heller att känna så)
Jag vill inte fly men snart gör jag det, för jag tänker inte ta det här och känslan att tryggheten är borta och obehaget kryper in! Mitt sätt är att fly känslor och platser, men jag har inte gjort nå som är fel här!!!
Om människor skulle förstå att om man satte sig ner och prata med varandra så skulle aldrig sånt här behöva hända!
Så onödigt!! Men jag har inte gjort annat än försökt prata, ringt och smsa om möte! Men nej vi skiter i svara och ända sättet att nå fram blev sms! Som vi alla vet, aldrig slutar bra! Men om det va ända viset Fine! Jag har rätt till min åsikt och om jag ska lyssna på din så får du allt ta dig tid och lyssna på min! that´s the way it goes!

Respekt :
Respekt anses ur personalistisk filosofi vara en kärleksfull handling. D.v.s. handlingsakt sådan att den andre blir till. För att respektera något eller någon måste man ha sett värdet hos det respekterade. Du kan inte visa äkta respekt för någon person utan att inte samtidigt älska det ty det slutgiltiga målet med att respektera någon är den andres tillblivelse.

En annan mening med respekt är att behandla omgivningen med artighet, välvilja, god tro et cetera....

Respekt är ett bra ord som alla borde kunna, inte bara använda utan att veta vad det egentligen betyder! För jag lovar kan du respektera mig så respekterar jag dig!
Jag är helt tom just nu, jag har ingen aning hur detta ska lösas eftersom man inte pratar till mig!
Detta är inte kul för nån, jag mår helt enkelt skit av det.

Men tro för gud skull inte att jag mår dåligt bara pga det här!
Jag har tusen andra saker och tankar som rullar runt i mitt huvud och mitt jobb som tar upp min tid,
det här tar bara extra plats och gör en, en smula argare än vanligt, en smula tröttare och ledsnare!
Men nej jag ska försöka att inte bry mig, då slår saker inte lika hårt tillbaka på en!
Tråkigt bara när man litar och bryr sig om folk som så lätt bara skiter i en.....

(detta är mina känslor idag, som alla andra så skriver jag bara av mig.. )



Vi!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0